Προβάδισμα Φίλη στην κούρσα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Newsroom
Προβάδισμα Φίλη στην κούρσα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

bet365

Ο Κωνσταντίνος Φίλης δείχνει ως το φαβορί για τη θέση του προέδρου στον ΣΕΓΑΣ, καθώς τα σωματεία που φέρονται διατεθειμένα να τον στηρίξουν είναι σχεδόν 100.

Όλα δείχνουν ότι αλλάζει πρόεδρο ο ΣΕΓΑΣ, η πιο ιστορική αθλητική ομοσπονδία στη χώρα μας. Σε πάνω από 95 υπολογίζονται τα Σωματεία που στηρίζουν τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνο Φίλη, ο οποίος διαθέτει πλούσια διοικητική εμπειρία, ενώ έχει κορυφαίες επαφές στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα, τόσο από τη θέση του Διευθυντή του Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας της ΔΟΕ, όσο και από αυτή του μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως τονίζει στις επαφές του με στελέχη του στίβου σε ολόκληρή την Ελλάδα ο κ. Φίλης, βασικοί στόχοι του είναι η σταδιακή ενίσχυση κατά 8% το χρόνο της χρηματοδότης των σωματείων, η επίλυση του θέματος των υποδομών, η εξασφάλιση διεξαγωγής ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη χώρα μας, αλλά και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας του ΣΕΓΑΣ και η επαναφορά της ενωτικής αντίληψης και της εξωστρέφειας, που υπηρέτησαν με επιτυχία οι πρώην πρόεδροι Βασίλης Σεβαστής και Κώστας Παναγόπουλος.

Όσοι γνωρίζουν τα αθλητικά πράγματα, εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα Φίλη θα ενισχύεται συνεχώς, κάτι που παραπέμπει σε νίκη στις εκλογές που θα γίνουν στις 29 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα