Το... δάκρυ του Καραλή στο video του Gazzetta για το Sports Park! (vid)

Newsroom
Το... δάκρυ του Καραλή στο video του Gazzetta για το Sports Park! (vid)

bet365

Ο αυθορμητισμός των παιδιών δεν γνωρίζει όρια! Στο video του Gazzetta για το Sports Park πρωταγωνιστούν και το... αφοπλιστικό σχόλιο του μικρού Αχιλλέα έφερε την απάντηση του Μανόλο!

Το Gazzetta Sports Park είναι το νέο concept του Gazzetta και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλη την οικογένεια να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη αθλήματα και δραστηριότητες. Από ποδόσφαιρο & μπάσκετ μέχρι ξιφασκία, parkour και πολλά ακόμα παιχνίδια, το Gazzetta Sports Park προσφέρει μια ευρεία ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα εμπειρίας.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Στο video λοιπόν του Gazzetta, στο οποίο πρωταγωνιστούν παιδιά, ο 5χρονος Αχιλλέας αναρωτήθηκε απολύτως φυσικά «Ποιος Μανόλο;». Ο Καραλής, που εκτός από εξαιρετικός αθλητής και άνθρωπος διαθέτει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, απάντησε με μια δακρυσμένη φατσούλα!

Δείτε το σχόλιο και στο video που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα