ΣΕΓΑΣ: Οι Κελεσίδου και Κόφφα υποψήφιες για τις εκπροσώπους στην ΕΟΕ

Newsroom
Η Τασούλα Κελεσίδου

bet365

Η Τασούλα Κελεσίδου και η Κατερίνα Κόφφα είναι οι υποψήφιες για τις θέσεις των εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Δύο μεγάλες κυρίες του κλασικού αθλητισμού, η Τασούλα Κελεσίδου και η Κατερίνα Κόφφα θα είναι οι υποψήφιες για τις εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι Κελεσίδου και Κόφφα κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους και το αποτέλεσμα θα κριθεί στη γενική συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέας διοίκησης, που θα γίνουν στις 28-29 Σεπτεμβρίου

Η ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου, διεκδικεί να διατηρήσει τη θέση της εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, που κατέχει από το Μάρτιο του 2022 και η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 200μ. Κατερίνα Κόφφα κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφια για τη θέση της αναπληρωματικής εκπροσώπου της ομοσπονδίας.

koffa

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στον προεδρικό θώκο, σχολίασε τις δύο υποψηφιότητες λέγοντας: «Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τις υποψηφιότητες της Τασούλας Κελεσίδου και της Κατερίνας Κόφφα για να εκπροσωπήσουν τον ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ ως τακτικό και ως αναπληρωματικό μέλος αντίστοιχα.

Αμφότερες έχουν διαγράψει μια τεράστια πορεία στον ελληνικό αθλητισμό με πλείστες διακρίσεις. Ύψωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και ξεχώρισαν όχι μόνο με τις επιδόσεις τους, αλλά και με το ήθος και την αξιοπρέπειά τους.

Τόσο με την Τασούλα όσο και με την Κατερίνα, μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης και είμαι βέβαιη ότι, εφόσον εκλεγούν, θα επιδείξουν τον πρέποντα σεβασμό στα Ολυμπιακά ιδεώδη, θα προβάλλουν τις αξίες που πρεσβεύει ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός και θα προωθήσουν με παρρησία τις θέσεις της ομοσπονδίας μας στην ολομέλεια της ΕΟΕ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα