Η χιουμοριστική ανάρτηση του Καραλή με τα μετάλλια: «Βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Newsroom
Ο Μανόλο Καραλής

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε στην καλύτερη σεζόν της ζωής του, γράφοντας σε ανάρτησή του «βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω», παρέα με τα μετάλλιά του.

Σε μία σεζόν βγαλμένη από τα μεγαλύτερα όνειρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πέτυχε στη σεζόν που έκλεισε.

Χάλκινο στο Παγκόσμιου Κλειστού, ασημένιο στο Ευρωπαϊκό, χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και ένα ιστορικό άλμα στα έξι μέτρα, στο Diamond League της Σιλεσίας.

«Βοηθήστε με δεν μπορώ να αναπνεύσω» ήταν η χιουμοριστική λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τις φωτογραφίες από τα μετάλλια και τις επιτυχίες του στη σεζόν. Μάλιστα και τα τρία μετάλλιά του, τα τοποθέτησε στο πρόσωπό του, σε μία επική ανάρτηση. «Αναμφίβολα η καλύτερη της ζωής μου (μέχρι τώρα)» αναφέρει ο Μανόλο!

Η ανάρτηση του Καραλή

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα