Φίλης: Με ενωτικό και δυναμικό ψηφοδέλτιο, λίγες ώρες πριν τις κάλπες στον ΣΕΓΑΣ

Newsroom
konstantinos_filis

bet365

Την Κυριακή 23/9 τα σωματεία του στίβου εκλέγουν τη νέα διοίκηση της πιο ιστορικής αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας μας, του ΣΕΓΑΣ.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι ξεκάθαρο ότι η θέση του νέου/της νέας προέδρου για την ομοσπονδία του στίβου θα κριθεί μεταξύ της Σοφίας Σακοράφα, που διοικεί τον ΣΕΓΑΣ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και του καθηγητή διεθνών σχέσεων και μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Κωνσταντίνου Φίλη.

Όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο, υποστηρίζουν ότι η υποψηφιότητα Φίλη δείχνει να αυξάνει τη δυναμική της κάθε μέρα που περνά. Ιδιαίτερα δε, μετά την ανακοίνωση του 17μελούς ψηφοδελτίου του. Στην προσωπικότητα και τη διοικητική εμπειρία του επικεφαλής ήρθαν να προστεθούν πρόσωπα που -ως σύνολο- προτείνουν μια νέα προσέγγιση στα διοικητικά του ΣΕΓΑΣ, τονίζοντας τον ενωτικό χαρακτήρα αυτής τους της πρότασης. Γεγονός, που αποτυπώνεται και στη σύνθεση του ψηφοδελτίου Φίλη. Νέοι υποψήφιοι, αλλά και τέσσερα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, στελέχη τα οποία στο παρελθόν είχαν βρεθεί σε διαφορετικές πλευρές, υπογραμμίζουν ότι η ενότητα δεν είναι εύηχο σύνθημα, αλλά πράξη.

Αυτή ακριβώς την ενωτική αντίληψη, σε συνδυασμό με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και μια καθαρά αναπτυξιακή λογική, προβάλλει ο Κωνσταντίνος Φίλης ζητώντας την ψήφο για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Παράλληλα, ο τρίτος υποψήφιος για τη θέση της προεδρίας στον ΣΕΓΑΣ είναι ο Γιάννης Νικολάου, πρόεδρος του Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877. Αναλυτικά όλοι/όλες οι υποψήφιοι/ες βρίσκονται εδώ.

Η γενική συνέλευση, από όπου θα προκύψει ο/η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα