ΣΕΓΑΣ: Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ

Newsroom
segas

bet365

Πανελλήνια εκπροσώπηση υπάρχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και κάθε γωνιά της χώρας θα έχει το δικό της άνθρωπο στο κέντρο λήψης αποφάσεων.

Η επιλογή της πολυσυλλεκτικότητας από την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα, που έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο ΔΣ, δεν είναι διόλου τυχαία, καθώς οι άμεσοι συνεργάτες της έχουν πλήρη γνώση όσων συμβαίνουν στις περιφέρειές τους και δύνανται να ενημερώνουν σχετικά το συμβούλιο με αμεσότητα και ακρίβεια, ώστε να προχωρά η ομοσπονδία στις απαραίτητες δράσεις.

Πιο αναλυτικά:

Από σωματεία της μεγαλύτερης πληθυσμιακά περιοχή της Ελλάδας, την Αττική, στο ΔΣ συναντούμε τον αναπληρωτή ταμία, Γιάννη Ψωμιάδη και τις δύο ειδικές γραμματείς, Λούλα Καρατζά και Ευγενία Νικολετοπούλου. Μέλη στο συμβούλιο είναι ο Χάρης Παπαδιάς, οι «πρωτάρηδες» Κυριακή Γαλάνη και Γιώργος Συμεωνίδης, ενώ και η Ξένια Αργειτάκη, καθηγήτρια στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, κατοικεί στην Αττική.

Η τελευταία εκπροσωπεί σύλλογο της Πελοποννήσου (Αρκαδία), από όπου προέρχονται επίσης ο έφορος Βασίλης Καρανάσσος, και το μέλος, Λαμπρινή Αναστοπούλου (Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησο).

Ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης αντιπροσωπεύει την Κρήτη και ο Βασίλης Ζήκας, τα Δωδεκάνησα. Οι δυο τους γνωρίζουν άριστα τα τεκταινόμενα στο Νότιο Αιγαίο.

Στο Βόρειο Αιγαίο (Χίο) κατοικεί ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ενώ από τη Μυτιλήνη κατάγεται ο εκ των αντιπροέδρων Κώστας Κεντέρης, ο οποίος διαμένει στην πόλη των Ιωαννίνων. Από τη Βορειοδυτική Ελλάδα προέρχεται και ο Θανάσης Χασκής.

Τη Θεσσαλία στο συμβούλιο εκπροσωπεί ο έτερος αντιπρόεδρος και πολύ έμπειρο στέλεχος, Δημήτρης Χαχάμης.

Πολύ μεγάλη εμπειρία έχει και ο εκ Δυτικής Μακεδονίας προερχόμενος, Ιάκωβος Πετσούλας.

Η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου είναι ο άνθρωπος της Θεσσαλονίκης στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ η πολύ μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει τρεις εκπροσώπους στο συμβούλιο: τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καλαντζή, τον ταμία Γιάννη Λιούμπα και το μέλος, Γιάννη Μυστακίδη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα