Τεντόγλου: Στην τελική τριάδα για τον τίτλο του κορυφαίου Ευρωπαίου για το 2024

Newsroom
Ο Μίλτος Τεντόγλου

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μαζί με τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν και τον Αρμάντ Ντουπλάντις συνθέτουν την τελική τριάδα για τον τίτλο του κορυρφαίου Ευρωπαίου αθλητή για το 2024.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιλέχθηκε να είναι στην τριάδα των αθλητών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στην Ευρώπη για το 2024.

Η European Athletics ανακοίνωσε τους τρεις αθλητές και τις τρεις αθλήτριες που θα αναδειχθούν κορυφαίοι στη «γηραιά» ήπειρο για το 2024.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των Golden Tracks, που θα πραγματοποιηθεί στα Σκόπια στις 26 Οκτωβρίου.

Ο Τεντόγλου βρίσκεται στην τελική τριάδα, μαζί με τον Αρμάντ Ντουπλάντις και τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν. Το αποτέλεσμα ψηφοφορίας κρίθηκε σε ποσοστό 25% από την ψήφο του κοινού, των ομοσπονδιών μελών, την μέσων ενημέρωσης και της επιτροπής της European Athletics.

 

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν αναδείχθηκε κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητή το 2023, ενώ το 2022 ήταν ξανά ο εκλεκτός, μαζί με τον Αρμάντ Ντουπλάντις.

Στις γυναίκες η Φέμκε Μπολ έχει αναδειχθεί κορυφαία Ευρωπαία για το 2022 και το 2023, τώρα είναι ξανά στις τρεις τελικές επιλογές, μαζί με την Κέλι Χόντγκινσον και τη Γιαροσλάβα Μάχουτσικ.

Ξεχωριστή και η επιλογή για τον Κύπριο, Iωσήφ Κεσίδη στην τελική τριάδα των αθλητών στην κατηγορία «Ανερχόμενο Αστέρι», ο 19χρονος μέσα στο 2024 αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου στη σφυροβολία στην κατηγορία των εφήβων.

@Photo credits: INTIME, POOL: ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΥΜΑΡΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα