Ντρισμπιώτη: Παρέλαβε το βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στο Navarino Challenge

Newsroom
Η Ντρισμπιώτη παράλεβε το βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στο Navarino Challenge

bet365

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρέλαβε το βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», που έχουν θεσμοθετήσει η ΕΟΕ και το Navarino Challenge.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι ένα από τα αστέρια του ελληνικού αθλητισμού που λαμπρύνουν με την παρουσία τους το Navarino Challenge.

Το βράδυ του Σαββάτου (19/10) η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην έζησε μια ιδιαίτερη τιμή, σε ειδική εκδήλωση παρέλαβε το βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», που έχουν θεσμοθετήσει η ΕΟΕ και το Navarino Challenge. Το βραβείο απένειμε η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του Αλέξανδρου, μαζί με τα παιδιά του.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, φανερά συγκινημένη, είπε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να παίρνω ένα τέτοιο βραβείο. Αυτή τη χρονιά μού χαρίστηκαν πολλές χαρές! Έκανα την τρίτη μου συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρα την πρόκριση νωρίς. Στο τέλος της καριέρας μου μού δόθηκε η δυνατότητα να είμαι λαμπαδηδρόμος μέσα στο Καλλιμάρμαρο, που ήταν ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήταν η σημαίαοφορία στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Όταν σου ανατίθεται, αρχίζουν και τρέμουν τα πόδια σου. Σήμερα τρέμει η καρδιά μου, έχω καιρό να νιώσω έτσι. Σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, είναι πραγματικά από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω παραλάβει βραβείο».

Με αυτό το βραβείο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Navarino Challeng τιμά τη μνήμη του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη και αποτίει φόρο τιμής σε έναν αθλητή που ενσάρκωσε τα Ολυμπιακά ιδεώδη της φιλίας, του σεβασμού και της αλληλεγγύης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα