Η Ντρισμπιώτη έγινε οδηγός του Γκαβέλα: «Πρέπει να σε εμπιστευτεί!»

Θάνος Σαρρής
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Νάσος Γκαβέλας

bet365

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγινε οδηγός του Νάσου Γκαβέλα στο Navarino Challenge και οι δυο τους περιγράφουν στο Gazzetta την εμπειρία τους, παρέα με τον Γιώργο Λέντζα που έτρεξε με δεμένα μάτια!

Το Navarino Challenge που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Costa Navarino είχε πολλές ανεπανάληπτες στιγμές αθλητικής ομορφιάς. Μια από αυτές, έλαβε χώρα στον δρομικό αγώνα των 1.000 μέτρων. Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στο Παρίσι, Νάσος Γκαβέλας, έτρεξε με οδηγό τη σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία τιμήθηκε και με το βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

Αμφότεροι το διασκέδασαν με την ψυχή τους, με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να δηλώνει στο Gazzetta: «Πρώτη μου εμπειρία και ήταν πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. Εντάξει, ο Νάσος είναι πολύ έμπειρος αθλητής, δεν χρειάζεται οδηγό ειδικά σ' αυτό, στα χίλια μέτρα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σε εμπιστευτεί ο άνθρωπος που οδηγείς και να νιώσεις έτσι λίγο τον ρυθμό και τον παλμό για να μπορείς να πας. Ήταν πολύ όμορφα».

Από την πλευρά του, ο Νάσος Γκαβέλας είπε στο Gazzetta: «Ήταν πολύ ωραία. Εντάξει, η Αντιγόνη είναι μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Τον ρυθμό τον έχει μέσα λόγω και του βάδην, οπότε σε ό,τι αφορά το θέμα του συγχρονισμού ήταν πάρα πολύ εύκολο. Τρέξαμε ένα χιλιάρι, με ψιλοέσκασε, αλλά όλα καλά!

Challenge accepted από τον Γιώργο Λέντζα!

Το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων του Navarino Challenge, ο Νάσος Γκαβέλας προκάλεσε τον Γιώργο Λέντζα, που ήταν και ο παρουσιαστής της βραδιάς, να τρέξει με δεμένα μάτια. Ο Λέντζας σήκωσε το γάντι, έδεσε ένα μαντίλι γύρω από τα μάτια του και κατάλαβε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει ο Νάσος!

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ένιωθα ότι θα είναι πιο εύκολο. Είμαστε εδώ, στο Navarino Challenge και χθες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Νάσος μου πρότεινε να κάνω μια κούρσα με δεμένα μάτια και έναν οδηγό για να δω πώς είναι η αίσθηση να τρέχεις χωρίς να βλέπεις. Περίμενα, ότι επειδή η βασική μηχανική του ανθρώπινου σώματος είναι να ξέρει να τρέχει, ότι θα είναι πιο εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι έχασα εντελώς τον προσανατολισμό μου όταν έδεσα τα μάτια. Στην αρχή δεν άκουγα τίποτα, προφανώς δεν έβλεπα τίποτα, αλλά το τρελό ήταν ότι στο τέλος οι αισθήσεις μου είχαν συγκεντρωθεί τόσο πολύ, που ένιωθα ότι πέντε χιλιόμετρα μακριά να πέσει ένα αντικείμενο κάτω, θα μπορούσα να το ακούσω», είπε στο Gazzetta.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που του έβαλε την πρόκληση, ήταν σαφής: «Είναι ασύλληπτο το ότι ο Νάσος πηγαίνει σε αυτήν την ταχύτητα χωρίς να βλέπει. Είναι πραγματικά ασύλληπτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα