Δεύτερος αγώνας για τον Τεντόγλου την Πέμπτη (13/2) στο Λιεβέν

Newsroom
Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το Βελιγράδι, θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του για το 2025 στο World Athletics Indoor Tour Gold του Λιεβέν.

Μετά την πρεμιέρα του για το 2025 από το μίτινγκ του Βελιγραδίου, ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για το δεύτερο αγωνιστικό του τεστ. Αυτή τη φορά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Λιεβέν, την Πέμπτη (13/2), που ανήκει στα World Athletics Indoor Tour Gold.

Ο Τεντόγλου στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με άλμα στα 8.05μ. κατέλαβε την 4η θέση και τώρα στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης, θέλει να πάει αρκετά πιο μακριά.Την καλύτερη φετινή επίδοση από τους μετέχοντες έχει ο Κινέζος Χενγκ Σου με 8,12 μ., ενώ θα αγωνιστεί και ο Πορτογάλος Γκέρσον Μπάλντε με 8,11 μ.

Ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ με 8,23μ. από το μίτινγκ του Βελιγραδίου έχει την κορυφαία φετινή επίδοση, επίδοση που ισοφάρισε ο Ιταλός, Ματία Φουρλάνι μερικές ημέρες αργότερα στην Οστράβα.

Ο Τεντόγλου μετά το Λιεβέν θα αγωνιστεί στο Τορούν της Πολωνίας την Κυριακή (16/2). Ο τελευταίος αγώνας του πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Άπελντοορν της Ολλανδίας (6-9 Μαρτίου) θα γίνει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα