Στίβος: Ο τερματισμός του βάδην επιστρέφει στο στάδιο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Κώστας Ευθυμιάδης
Στίβος: Ο τερματισμός του βάδην επιστρέφει στο στάδιο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

bet365

Οι διοργανωτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στη Ρώμη, επιστρέφουν το βάδην εντός σταδίου.

Μια ευχάριστη είδηση, κυρίως για τους βαδιστές, επεφύλασσαν οι Ιταλοί εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου (7-12 Ιουνίου 2024) που θα γίνει στη Ρώμη.

Οπως έγινε γνωστό, το βάδην,σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει την τελευταία δεκαετία, δεν θα γίνει στη πόλη, αλλά στον περιβάλλοντα χώρο και στο βοηθητικό του Ολύμπικο, με τον τερματισμό να γίνεται εντός του Ολυμπιακού Σταδίου.

H εκκίνηση θα γίνει από το πάρκο που βρίσκεται στο Φόρο Ιτάλικο, με τους αθλητές να περνούν από την πλατεία του Οβελίσκου και να μπαίνουν στο μικρό στάδιο με τα αρχαία αγάλματα, εκεί όπου θα κάνουν 19 στροφές. Θα επιστρέψουν στον οβελίσκο και από εκεί θα καταλήξουν στο Ολύμπικο για τον τερματισμό.

Διαδρομή βάδην για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Από το 2015 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο έχουμε να δούμε τερματισμό εντός σταδίου, κάτι που τηλεοπτικά στερεί την ευκαιρία για ωραία πλάνα (ειδικά στην Ρώμη), αλλά για τους θεατές και τους αθλητές είναι ιδανική απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα