Ευρωπαϊκό στίβου: Στη Ρώμη με την Εθνική ομάδα ο Κεντέρης, συγκινημένος στη συνάντηση πριν την πρεμιέρα

Πηνελόπη Γκιώνη
κεντερης μελετογλου

bet365

Ο Κώστας Κεντέρης βρίσκεται στη Ρώμη, στο πλευρό της Εθνικής ομάδας, και έδωσε τις πιο θερμές ευχές του σε όλους λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής ομάδας στη Ρώμη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που ξεκινά αύριο Παρασκευή 7/6. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των 200μ, βρίσκεται σε διεθνή διοργάνωση με την Εθνική για πρώτη φορά με τον θεσμικό του ρόλο και ο ίδιος μίλησε στους αθλητές στη συγκέντρωση που παραδοσιακά γίνεται το βράδυ πριν την πρεμιέρα της μεγάλης διοργάνωσης τονίζοντας πως καταλαβαίνει απόλυτα τον κόπο και την προσπάθειά τους και πως είναι συγκινημένος για τη στιγμή αυτή στο πρωτάθλημα.

Κεντέρης: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, καταλαβαίνω πολύ καλά τον κόπο σας»

«Όπως καταλαβαίνετε για μένα είναι λίγο ιδιαίτερη στιγμή η σημερινή, καταλαβαίνετε τον λόγο και το γιατί. Πάντοτε βρισκόμουν από αυτή την πλευρά (σ.σ. την πλευρά των αθλητών). Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που σας βλέπω όλους εδώ πέρα, είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή. Έχουμε μία από τις μεγαλύτερες αποστολές που είχαμε ποτέ ως Εθνική ομάδα.

Θέλω να σας ευχηθώ πολύ καλή επιτυχία, να ξέρετε πως καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά και τον κόπο και την προσπάθεια που κάνετε για να φτάσετε σήμερα ως εδώ. Εύχομαι ο καθένας σας να εκπληρώσει τον προσωπικό του στόχο.

Όλο το τεχνικό συμβούλιο και η Πρόεδρος σας εύχονται πολύ καλή επιτυχία! Καταλαβαίνω την αγωνία και την προσπάθεια που έχετε κάνει, πολλά συγχαρητήρια που φτάσατε ως εδώ. Όλο το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι προπονητές εδώ βρίσκονται για να σας «υπηρετήσουν» σε ό,τι χρειαστείτε».

kenteris meletoglou

Μελέτογλου: «Να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε»

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Εθνικός προπονητής της ομάδας, Χρήστος Μελέτογλου, ο οποίος υπενθύμισε στα παιδιά πως το να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα ήταν ο στόχος τους από την αρχή της σεζόν και πως δεν πρέπει να φύγουν από τη Ρώμη χωρίς να έχουν δώσει το 200% του εαυτού τους: «Δεν θέλω να ξεχάσετε ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή για όλους μας κάθε φορά που φοράμε το εθνόσημο και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στον στίβο για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όχι για εμάς (σ.σ. τους προπονητές/την ομοσπονδία) αλλά πρώτα απ’όλα για εσάς, για τους προπονητές σας, για τους γονείς, τους συντρόφους, τους φίλους σας που όλοι αυτοί σας έχουν βοηθήσει και στηρίξει για να φτάσετε μέχρι εδώ.

Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας το 200% των δυνατοτήτων σας, της προσπάθειας, που είμαι σίγουρος πως θα το κάνετε. Είναι μεγάλη ευκαιρία αυτός ο αγώνας για να επιβεβαιώσετε την καλή σας κατάσταση και να πετύχετε αυτό που είχατε ονειρευτεί γι’ αυτή τη σεζόν. Όταν ξεκίνησε η σεζόν ξέρω πως είχατε φανταστεί τον εαυτό σας μέσα στο Ολίμπικο, μην αφήσετε λοιπόν ούτε μισή πιθανότητα να πείτε πως δεν προσπαθήσατε στο 200%».

@Photo credits: ΣΕΓΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα