Ευρωπαϊκό στίβου: Μη αντιπροσωπευτική εμφάνιση ο Δουβαλίδης και εκτός ημιτελικού

δουβαλιδης

bet365

Εκτός ημιτελικού έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης, μετά από μία κούρσα που δεν τον αντιπροσωπεύει. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Δεν κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο των 110μ με εμπόδια ο πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης, καθώς δεν έκανε την εμφάνιση που επεδίωκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στη Ρώμη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην τρίτη προκριματική σειρά και τερμάτισε 6ος με 14.04, σε μία κούρσα με αρκετό αρνητικό άνεμο (-1.3). Και πάλι, όμως, αυτή η επίδοση δεν είναι από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο Δουβαλίδης και δεν ήταν αρκετή για να τον στείλει στον ημιτελικό. Όπως φάνηκε στον αγώνα, ο Δουβαλίδης χτύπησε αρκετά εμπόδια ενώ έγινε και μία «μάχη» με τους διπλανούς του.

Θυμίζουμε πως οι θέσεις για τον ημιτελικό ήταν 11 καθώς εφαρμόζεται το νέο σύστημα κατά το οποίο στον ημιτελικό προκρίνονται αυτόματα οι 12 αθλητές που βρίσκονται ψηλά στο ράνκινγκ.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα