Δουβαλίδης στο Gazzetta: «Αργός και μάχιμος αγώνας, άλλη μια χρονιά για να έχει ο γιος μου να θυμάται»

Πηνελόπη Γκιώνη
δουβαλιδης

bet365

Με χαμόγελο και αισιοδοξία για τη συνέχεια, ο Κώστας Δουβαλίδης δήλωσε πως θα συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά μετά από το Ευρωπαϊκό εδώ. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Παρ' ότι έκανε επίδοση που δεν τον αντιπροσωπεύει, ο Κώστας Δουβαλίδης φεύγει από το έκτο του Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου νιώθοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε εκτός ημιτελικού στα 110μ με εμπόδια και μιλώντας στο Gazzetta τόνισε πως ήταν ένας αργός αγώνας που είχε αρκετές... μάχες, αφού «πάλεψε» με τα εμπόδια αλλά και με τους αντιπάλους του: «Πολύ αργός, μάχιμος αγώνας. Αυτό ήταν σήμερα. Με χαμόγελο εμείς συνεχίζουμε, πάντα με υγεία. Οι επιδόσεις μου ήταν έτσι φέτος, εγώ δηλαδή... σταθερός έμεινα. Χάσαμε και τη διαπίστευσή μας, όλα καλά.

Αυτός ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος, πάρα πολύ δύσκολη σεζόν και απλά δεν μου βγήκε ο αγώνας. Η επίδοση αυτή δεν είναι μία καλή επίδοση σίγουρα. Τώρα φεύγω από εδώ με ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε δυνατά, προσπαθώντας να τα φτιάξουμε για του χρόνου», είπε αρχικά ο Δουβαλίδης δηλώνοντας πως τελικά θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά: «Δεν θα έπρεπε να σας φαίνονται περίεργα αυτά, έχουμε τον Τσιάμη στην ομάδα. Θα είμαι βέβαια ο μεγαλύτερος από τους σπρίντερ, ε; Δεν πειράζει. Να είμαι υγιής και να συνεχίσω και του χρόνου, για να έχει εικόνες ο γιος μου να νιώθει περήφανος για τον μπαμπά του. Είναι κι αυτό ένα κίνητρο για μένα».

Παράλληλα, τόνισε πως η επιθυμία του ήταν να μην είναι μόνος εδώ: «Μακάρι να ήταν εδώ και τα υπόλοιπα παιδιά στα εμπόδια, ο Ρούμτσιος έχει καλύτερες επιδόσεις από μένα αλλά δεν είναι στο δικό μου χέρι», είπε και έπειτα εξήγησε πως θα συνεχίσει με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Τώρα, Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μετά διακοπές. Θα γεμίσουμε μπαταρίες ή θα τις αδειάσουμε, θα δούμε...».

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα