Ευρωπαϊκό στίβου: 16η στην Ευρώπη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην

Πηνελόπη Γκιώνη
ντρισμπιωτη

bet365

Στη 16η θέση τερμάτισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Με επίδοση 1:33.39, η Αντιγόνη Ντριμσπιώτη τερμάτισε στη 16η θέση στα 20χλμ βάδην, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, που φιλοξενείται στη Ρώμη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε μένοντας στο πρώτο γκρουπ, στη 10η θέση, όμως κάποια στιγμή σημείωσε πτώση πρώτων θέσεων για να βρεθεί στη 15η θέση. Από εκεί, ανέβασε σιγά σιγά τον ρυθμό της για να φτάσει στη 13η θέση, για να περάσει το 10ο χιλιόμετρο σε 45:34. Η Ντρισμπιώτη προσπάθησε να διατηρήσει τον ρυθμό της και τελικά τερμάτισε στη 16η θέση στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η Πένυ Τσινοπούλου στο πρώτο της Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού έγινε μητέρα, κατάφερε να βρεθεί στη 19η θέση με 1:34.13. Η Κυριακή Φιλτισάκου τερμάτισε στην 22η θέση, με χρόνο 1:34.45.

Δυστυχώς, η Χριστίνα Παπαδοπούλου ακυρώθηκε λόγω παραβάσεων των κανονισμών.

Θριαμβεύτρια του αγώνα ήταν η Ιταλίδα Αντονέλλα Παλμιζάνο, η οποία εισήλθε πρώτη στο Ολίμπικο ακριβώς όπως είχε ονειρευτεί καταγράφοντας επίδοση 1:28.10 Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλίδα Βαλεντίνα Τραπλέτι με 1:28.37 ενώ το χάλκινο πήγε στην Ουκρανή Λουντμίλα Ολιανόφσκα με 1:28.48, μετά από μεγάλη μάχη.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα