Ευρωπαϊκό στίβου: Εκτός ημιτελικού ο Νυφαντόπουλος, ευχαριστημένος για τη συμμετοχή του

Πηνελόπη Γκιώνη
νυφαντοπουλος

bet365

Ευχαριστημένος που βρέθηκε στη διοργάνωση, μη ικανοποιημένος για την επίδοσή του όμως φεύγει από το Ευρωπαϊκό ο Γιάννης Νυφαντόπουλος. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος έκανε τον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, και δεν κατάφερε να βρει τη φόρμα του για να τρέξει το 100άρι που θα ήθελε.

Ο Έλληνας σπρίντερ τερμάτισε σε 10.40, πέμπτος στη σειρά του, και κατέλαβα την 17η θέση στον προκριματικό. Ο ημιτελικός έκλεισε στα 10.34, που θα μπορούσε να το έχει τρέξει.

Ο ίδιος, μετά τον αγώνα του και μιλώντας στο Gazzetta, εξήγησε πως δεν ήταν έτοιμος για τον αγώνα καθώς είχε την ατυχία να τραυματιστεί στον τελευταίο του αγώνα, στην Ιερουσαλήμ: «Κοίταξε να δεις, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη διοργάνωση. Αυτός ήταν ο στόχος εξαρχής. Μαζί με τον Λυκούργο (σ.σ. Τσάκωνας) στοχεύαμε εδώ. Ήρθε μια ατυχία τώρα στο Ισραήλ. Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση, εδίχα ξεκινήσει τη χρονιά μου με 10.34 και οι βλέψεις για εδώ ήταν αρκετά μεγάλες, δεν το κρύβω. Παρόλα αυτά, ας μη γελιόμαστε, είναι Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν μπορείς να σταθείς με 10 40. Δεν μου άρεσε η επίδοση».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα