Ευρωπαϊκό στίβου: Ένσταση από Γκούσιν για τον τελικό του ύψους, απορρίφθηκε και έμεινε εκτός

Πηνελόπη Γκιώνη
γκουσιν παλσαιτε

bet365

Σε αναμονή ήταν η Τατιάνα Γκούσιν, μετά από ένσταση που έκανε, και τελικά έμεινε εκτός τελικού μαζί με τη Λιθουανή Παλσαϊτέ. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν η πρωταθλήτρια του ύψους, Τατιάνα Γκούσιν, καθώς μετά το τέλος του ύψους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια βρισκόταν στη 14η θέση και εκτός πρόκρισης για τον τελικό όμως μαζί με τη Λιθουανή Αϊρίν Παλσαϊτέ, που βρισκόταν στη θέση 13, πέρασαν το 1.89μ αλλά έμειναν εκτός τελικού ενώ αθλήτριες με το ίδιο ύψος (1.89μ) μπήκαν στον τελικό. Έπειτα, η Λιθουανή ενημέρωσε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια πως θα μιλήσει με τον αρχηγό της ομάδας της για να υποβάλλουν ένσταση καθώς αφού έχουν περάσει το 1.89μ και στον τελικό μπήκαν αθλήτριες με την ακριβώς ίδια επίδοση, τότε έχουν δικαίωμα να μπουν και εκείνες. Το ίδιο έκανε και η Γκούσιν και τελικά ο Χρήστος Μελέτογλου, ο Εθνικός προπονητής της ομάδας, υπέβαλε ένσταση όμως τελικά απορρίφθηκε και τελικά ο τελικός θα διεξαχθεί με 12 αθλήτριες, χωρίς ελληνική παρουσία.

Παράλληλα, η Παναγιώτα Δόση έμεινε εκτός τελικού μετά από τρία άκυρα στο 1.85μ (είχε περάσει το 1.81μ).

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα