Ευρωπαϊκό στίβου: Σούπερ Εμμανουηλίδου, στον ημιτελικό με ισοφάριση ατομικού ρεκόρ

Πηνελόπη Γκιώνη
emmanoyilidou

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, που ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ και προκρίθηκε με την τρίτη επίδοση στον ημιτελικό. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Φοβερή εμφάνιση έκανε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στον προκριματικό των 100μ και προκρίθηκε στον ημιτελικό, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Η νεαρή σπρίντερ έκανε εξαιρετική κούρσα, έφυγε πολύ καλά από τον βατήρα και κατάφερε να παραμείνει πρώτη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα για να τερματίσει σε 11.21 και να ισοφαρίσει το ατομικό της ρεκόρ. Με αυτή την επίδοση πέρασε στον ημιτελικό με την τρίτη επίδοση και δημιούργησε προσδοκίες για ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Παράλληλα, η Δήμητρα Τσουκαλά έκανε πολύ καλό αγώνα όμως για μία θέση έμεινε εκτός συνέχειας, καθώς τερμάτισε σε 11.48 ενώ ο ημιτελικός έκλεισε σε 11.45.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα