Ευρωπαϊκό στίβου: Σε αναμονή Ζάλτος και Αναστασάκης για τον τελικό της σφυροβολίας

Πηνελόπη Γκιώνη
ζαλτος

bet365

Να ολοκληρωθεί και το Β προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας θα περιμένουν οι Κώστας Ζάλτος και Μιχάλης Αναστασάκης, για να δουν αν προκρίνονται. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Σε αναμονή θα βρίσκονται για λίγο οι δύο πρωταθλητές της σφυροβολίας, Κώστας Ζάλτος και Μιχάλης Αναστασάκης, που αγωνίστηκαν στο πρώτο προκριματικό γκρουπ του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό και θα περιμένουν για να δουν αν προκρίνονται στον τελικό.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Κώστας Ζάλτος κατάφερε να καταγράψει μια πολύ καλή παρουσία που είναι ικανή να του δώσει την πρόκριση στον τελικό της σφυροβολίας, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση των προκριματικών γκρουπ. Η καλύτερη βολή του στα 74.49μ αυτή τη στιγμή τον έχει εντός πρόκρισης όμως τώρα ξεκίνησαν οι βολές στο Β γκρουπ και όλα είναι πιθανά.

Μία θέση πίσω του βρέθηκε ο Μιχάλης Αναστασάκης, που στην τέταρτη συμμετοχή του στη διοργάνωση είχε καλύτερη βολή στα 73.60μ.

Στο Β γκρουπ αγωνίζεται ο τρίτος Έλληνες της παρέας, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που επίσης διεκδικεί την είσοδό του στον τελικό.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα