Τεντόγλου: Η δήλωσή του στο Gazzetta για τη διαφορά πρωινών με απογευματινούς αγώνες και η επιβεβαίωσή του στη Ρώμη (vid)

european_champion_tentogloy

bet365

Η χαώδης διαφορά των αλμάτων του Τεντόγλου στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου στη Γλασκώβη και στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου στην Ρώμη που επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του Έλληνα άλτη για το πόσο διαφορετικοί είναι οι τελικοί το πρωί σε αντίθεση με το βράδυ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανεδείχθη ακόμη μία φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, καθώς με κυριαρχική εμφάνιση και εκπληκτικά άλματα δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του, κατακτώντας το 10 χρυσό της καριέρας του.

Βέβαια, η εμφάνιση του τελικού στην Ρώμη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εμφάνιση του Μίλτου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, όταν ο ίδιος παραπονέθηκε στο Gazzetta.gr λέγοντας «ποιος πηδάει το πρωί;».

Σημειώνεται πως και τότε ο Έλληνας άλτης είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αλλά η καλύτερη επίδοσή του ήταν στα 8.22μ.. Το Σαββάτου (8/6) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης, ο Μίλτος Τεντόγλου πήδηξε βράδυ και... έσπασε τα κοντέρ. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι πραγματοποίησε τις πέντε καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο με τα άλματά του, καταρρίπτοντας και το ρεκόρ αγώνων με την κορυφαία του επίδοση στα 8.65μ.

Η σύγκριση των αλμάτων σε Γλασκώβη και Ρώμη

ΠροσπάθειεςΓλασκώβη 2024Ρώμη 2024
8.22μ.8.42μ.
7.94μ.Χ
Χ8.49μ.
8.15μ.8.45μ.
8.11μ.8.65μ.
8.19μ.8.65μ.
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα