Κεντέρης σε Τεντόγλου: «Άφησες δύο εκατοστά για τους Ολυμπιακούς» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
κεντερης

bet365

Ο Κώστας Κεντέρης συνεχάρη τον πρωταθλητή Ευρώπης, Μίλτο Τεντόγλου, αφήνοντας υπόνοιες πως πιστεύει ότι στους Ολυμπιακούς θα κάνει το πολυπόθητο πανελλήνιο ρεκόρ. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Αφού επέστρεψε στο ξενοδοχείο της ομάδας θριαμβευτής ο Μίλτος Τεντόγλου, η οικογένειά του αλλά και μέλη της ομάδας τον περίμεναν για να τον συγχαρούν. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Κεντέρης ο οποίους του είπε μόνο μια κουβέντα, γεμάτη νόημα.

Όταν οι δυο τους συναντήθηκαν, ο Κεντέρης απευθύνθηκε στον Τεντόγλου και του είπε: «Άφησες δύο εκατοστά για τους Ολυμπιακούς. Δύο μόνο», εννοώντας πως στους Ολυμπιακούς θα κάνει το 8.67μ που θα είναι και νέο πανελλήνιο ρεκόρ (8.66μ) καθώς είναι πλέον γνωστό πως ο Τεντόγλου έχει ως βασικό στόχο του να βάλει την υπογραφή του σε αυτό το ρεκόρ. Ο Τεντόγλου αποκρίθηκε γελώντας και συμφώνησε, αφήνοντας ίσως μία υπόσχεση.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Τεντόγλου, που στη Ρώμη κατέκτησε τον τρίτο σερί ευρωπαϊκό του τίτλο στον ανοιχτό και έκτο στο σύνολο, είναι ο κάτοχος του τίτλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Παρίσι οδεύει για τη διατήρησή του.

Δείτε τη συνομιλία του Κεντέρη με τον Τεντόγλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα