Ευρωπαϊκό στίβου: 19η η Σκαρβέλη στη σφυροβολία, εκτός τελικού ο Μέρλος

Πηνελόπη Γκιώνη
σκαρβελη

bet365

Δεν βγήκε η επίδοση που ήθελε και έτσι έμεινε στη 19η θέση η Σταματία Σκαρβέλη, στο Ευρωπαϊκό. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Με καλύτερη βολή στα 67.10μ, η Σταματία Σκαρβέλη βρέθηκε στη 19η θέση και δεν κατάφερε να μπει στην τελική 12άδα της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στη Ρώμη.

Η Ελληνίδα ρίπτρια ξεκίνησε με βολή στα 66.06μ, συνέχισε με 65.93μ και ολοκλήρωσε τον αγώνα της 67.10μ για να βρεθεί στη 10η θέση του γκρουπ της και τη 19η στο σύνολο του προκριματικού. Έτσι, έμεινε εκτός συνέχειας στο πρωτάθλημα όμως συνεχίζει με ένα μίτινγκ στη Μαδρίτη, Πανελλήνιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες εφόσον μπορέσει να προκριθεί.

Παράλληλα, ο Αντώνης Μέρλος αγωνίστηκε στον προκριματικό του ύψους και ως το 2.17μ δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία. Στο 2.21μ, όμως, είχε τρία άκυρα άλματα και έτσι έμεινε εκτός τελικού.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα