Πομάσκι στο Gazzetta: «Ακόμη δεν έχουμε… φορτώσει»

Πηνελόπη Γκιώνη
πομασκι

bet365

Πως ακόμη δεν έχουν… φορτώσει δήλωσε ο Γιώργος Πομάσκι για τον Μίλτο Τεντόγλου και την προετοιμασία του για το Παρίσι, λίγο μετά τον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Η ικανοποίηση του Γιώργου Πομάσκι για τον αθλητή του ξεχειλίζει κάθε φορά που κάποιος τον ρωτά για τον Μίλτο Τεντόγλου και το ίδιο συνέβη και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης. Μετά από κάθε εμφάνιση του Τεντόγλου, ο Πομάσκι θα μιλήσει με πολλή σιγουριά για τον αθλητή του και θα τονίσει τη σημαντικότητα της καλής προπόνησης που κάνουν μαζί. Τώρα, μιλώντας στο Gazzetta, εξήγησε πως ακόμη δεν έχουν… φορτώσει μιας και μπροστά υπάρχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

«Ακόμη δεν έχουμε φορτώσει. Όπως έχω πει ξανά, με τον Μίλτο κάνουμε ποιοτική προπόνηση. Δεν φορτώνουμε βάρη, γιατί θα καεί. 100 κιλά; Μία φορά και φύγε. Έτσι καίγονται άλλοι αθλητές, σηκώνουν τα 100 κιλά; Θα βάλουν 110. Σηκώνουν τα 110; Θα βάλουν 120. Ενώ δεν υπάρχει λόγος. Λίγα και καλά. Φυσικά, έχει σημασία ο αθλητής. Και ο Μίλτος είναι αυτός ο αθλητής», είπε και έπειτα σχετικά με τον Φουρλάνι -που δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε- ο έμπειρος κόουτς είπε «Είναι λίγο υπερόπτης αλλά καλός. Θα ήθελα δηλαδή να τον έχω αθλητή μου».

Ο Πομάσκι συνεχίζει τις «υποχρεώσεις» του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού έχει ακόμη δύο αθλητές σε τελικούς, τον Νετσάτι Ερ (Τουρκία) στον τελικό του τριπλούν και τον Τιχομίρ Ιβάνοφ (Βουλγαρία) στον τελικό του ύψους.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα