Ευρωπαϊκό στίβου: 11η στην Ευρώπη η Εμμανουηλίδου στα 100μ

Πηνελόπη Γκιώνη
εμμανουηλιδου

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στον ημιτελικό των 100μ, ισοφαρίζοντας ξανά το ατομικό της ρεκόρ. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ξανά η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και παρ' ότι δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό των 100μ, ισοφάρισε εκ νέου το ατομικό ρεκόρ της.

Η νεαρή αθλήτρια, τερμάτισε σε 11.21 και την τέταρτη θέση της σειράς της, για να καταλάβει τελικά την αξιοπρεπέστατη 11η θέση στην Ευρώπη! Ωστόσο, η ίδια απογοητεύτηκε για το ότι δεν βρέθηκε στον τελικό καθώς οι επιδόσεις τελικά κινήθηκαν πολύ χαμηλά και η οχτάδα έκλεισε στα 11.13. Η ίδια θα συνεχίσει με τον απευθείας ημιτελικό στο 200άρι.

«Στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια γιατί δεν περίμενα να κλείσει τόσο ψηλά ο τελικός, έτρεξαν όλες πάρα πολύ γρήγορα. Ήμουν σίγουρη πως αν έτρεχα 11.20 θα ήμουν στον τελικό. Δεν πειράζει, εντάξει, καλά πήγε αλλά ήθελα να είμαι στον τελικό», είπε στο Gazzetta μετά τον αγώνα της.

Παράλληλα, η Δήμητρα Τσουκαλά, που μπήκε τελικά τελευταία στιγμή στον ημιτελικό των 100μ μετά από ακύρωση, τερμάτισε σε 11.44 και κατέλαβε την 23η θέση στην Ευρώπη.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα