Τεντόγλου στο Gazzetta: «Μετάλλιο με τσιπάκι, κάθε ένα έχει τη δική του ομορφιά» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
τεντογλου

bet365

Χαμογελαστός και με το 10ο χρυσό του μετάλλιο κρεμασμένο, μίλησε στο Gazzetta μετά την απονομή του ο Μίλτος Τεντόγλου. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Χαρούμενος με το 10ο χρυσό του μετάλλιο, που θα εμπλουτίσει περισσότερο τη συλλογή του, εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την απονομή του.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό, μετά τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε το βράδυ του Σαββάτο 8/6 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, παρέλαβε το μετάλλιό του και μίλησε γι' αυτό στο Gazzetta:

«Μετάλλιο με τσιπάκι, παιδιά. Είναι ωραίο πάντως, μου άρεσε.Δεν φαινόταν τόσο ωραίο στις φωτογραφίες, πολύ ωραίο. Δεν είναι το πιο ιδιαίτερο όχι. Έχω πολλά διαφορετικά μετάλλια και είναι όλα ωραία. Το καθένα έχει τη δική του ομορφιά», είπε ενώ μετά μας μίλησε και για τη μασκότ: «Η μασκότ; Είναι ένα ροζ δόντι», είπε γελώντας.

Δείτε το βίντεο του Μίλτου Τεντόγλου με το μετάλλιο

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα