Καραλής: «Μάνα ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

Newsroom
karalis

bet365

Ματιασμένος ένιωθε ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του άλματος επί κοντώ, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα στη μητέρα του κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, λέγοντας της να τον ξεματιάξει.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ με επίδοση 5.60μ.. Βέβαια, ο Έλληνας αθλητής είδε κάποια πράγματα μέσα στον αγώνα να μην πηγαίνουν καλά, με τον ίδιο να πέφτει εκτός στρώματος στο πρώτο άλμα και να περνάει το 5.45μ. μετά από τρίτη προσπάθεια.

Οι συνθήκες δεν ήταν καλές στο αγώνισμα με τον Εμμανουήλ Καραλή να γυρίζει το πόδι του, όπως ο ίδιος ανέφερε. Μάλιστα, όλα αυτά... μαζεύτηκαν με τον νεαρό να ζητά τη βοήθεια της μητέρας του και το ξεμάτιασμά της.

Οι δηλώσεις του Καραλή

«Ήταν από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχω παίξει φέτος. Είχε αέρα, είχε και βροχή. Στο πρώτο άλμα ο αέρας... πήρε το κοντάρι και δεν μπόρεσα να το βάλω στη βαλβίδα με αποτέλεσμα να φύγω πίσω. Γύρισα λίγο το πόδι μου, αλλά έχουμε μέχρι την Τετάρτη να επανέλθω.

Όποτε αγωνίζομαι με την Εθνική δεν αισθάνομαι πόνο, δεν αισθάνομαι άγχος. Ελπίζω την Τετάρτη να έχουμε καλύτερες συνθήκες και να δείτε όμορφα πράγματα».

Για τη θέση που θα ήθελε να κατακτήσει στον τελικό της Τετάρτης:

«Είμαστε όλοι καλά. Θέλω να κυνηγήσω ένα ατομικό ρεκόρ, ένα πανελλήνιο ρεκόρ και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Α και ένα μήνυμα. Μάνα ρίξε ένα ξεμάτιασμα»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα