Καραλής στο Gazzetta: «Καλή επίδοση για μένα είναι ένα μετάλλιο, σκέφτηκα τη Βουδαπέστη μετά τα 2 άκυρα» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
καραλησ

bet365

Παρ' ότι ο αγώνας του ξεκίνησε περίεργα, ο Εμμανουήλ Καραλής εμφανίστηκε με αυτοπεποίθηση μετά τον αγώνα και δήλωσε έτοιμος για μεγάλα άλματα στον τελικό. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Με καλή διάθεση εμφανίστηκε ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, μετά τον αγώνα του στον προκριματικό που με άλμα στα 5.60μ πέρασε στον τελικό της Τετάρτης (12/6).

Ο Καραλής μίλησε πρώτα σχετικά με τον στόχο που έχει στον τελικό: «Θέλω να κάνω μια καλή επίδοση. Καλή επίδοση για μένα είναι ένα μετάλλιο. Θέλω να πάρω ένα μετάλλιο. Είμαι καλά, θέλω να είμαι υγιής μέχρι την Τετάρτη, γιατί στο πρώτο άλμα με μάτιασαν. Εντάξει, όλα καλά. Είμαι καλά. Ευτυχώς είναι την Τετάρτη ο αγώνας, οπότε με την ομάδα μου πιστεύουμε ότι το πόδι θα είναι καλά. Είμαι έτοιμος για τα μεγάλα άλματα».

Έπειτα, αναφέρθηκε και στο πρώτο του άλμα στον αγώνα που τον βρήκε στο… γρασίδι δίπλα στο στρώμα αλλά μίλησε και για το ότι βρέθηκε ξανά με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο, όταν μετά από δύο άκυρες κλήθηκε να κάνει το 5.45μ με την τρίτη και αυτό του επανέφερε μνήμες από τα τρία άκυρα που έκανε στον προκριματικό του περσινού Παγκοσμίου στη Βουδαπέστη: «Το άλμα επί κοντώ είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο αγώνισμα όταν έχει κακές συνθήκες. Ουσιαστικά, στο πρώτο μου άλμα που έφυγα έξω και δεν έκανα το άλμα. Έτσι όπως πήγα να βάλω το κοντάρι μου στη βαλβίδα, πετάχτηκε αέρας απότομος και μου έβγαλε το κοντάρι από εκεί που στόχευα και δεν μπήκε το κοντάρι στη βαλβίδα, το έβγαλα έξω και έφυγα πίσω. Οπότε όταν έχει κακές συνθήκες το αγώνισμα γίνεται πολύ επικίνδυνο.

Στο 5.45μ ναι, εντάξει, ναι, τη σκέφτηκα τη Βουδαπέστη. Η αλήθεια είναι αυτή αλλά ξέρεις, είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να κοιτάω τα θετικά. Θέλω μέσα στις δυσκολίες να σκέφτομαι θετικά. Οπότε ξέρεις ότι όταν φοράω το εθνόσημο το σώμα μου δίνει το 110%, οπότε το πέρασα με την τρίτη και μετά με την πρώτη το 5.60. Όλα πήγαν καλά».

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε για το στοίχημα που έχουν βάλει με τον Μίλτο Τεντόγλου αλλά και ο ίδιος δεν μας το αποκάλυψε: «Όχι, δεν μπορώ να σας πω το στοίχημα που είχαμε βάλει. Έχουμε άλλο στοίχημα για τον τελικό αλλά ούτε αυτό δεν μπορώ να το πω. Ε, ναι, έχουμε τα μυστικά μας».

Δείτε τις δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή στο Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα