Ευρωπαϊκό στίβου: Για 3 εκατοστά εκτός τελικού η ομάδα 4Χ100μ ανδρών

σκυταλη

bet365

Για μόλις 3 εκατοστά έμεινε εκτός τελικού η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ ανδρών από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Για μόλις 3 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασαν την είσοδο στον τελικό της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ100μ ανδρών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

Η ομάδα των Βασίλη Μυριανθόπουλου, Νίκου Παναγιωτόπουλου, Σωτήρη Γκαραγκάνη και Γιάννη Νυφαντόπουλου έτρεξαν από τον έκτο διάδρομο και τερμάτισαν σε 39.13 για να βρεθούν στην θέση επί του συνόλου. Δυστυχώς, ο τελικός έκλεισε στα 39.10, μία επίδοση που είχαν στα πόδια τους και που θα μπορούσαν να είναι εντός της τελικής οχτάδας.

Παράλληλα, η ομάδα της σκυταλοδρομίας των γυναικών με τις Αλεξάνδρα Μιχαηλίδου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη και Άρτεμις Αναστασίου τερμάτισε σε 44.23, στην 7η θέση της σειράς της και κατέλαβε την 15η στο σύνολο.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα