Νυφαντόπουλος στο Gazzetta: «Πικρία για τη χαμένη επίδοση, η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Πηνελόπη Γκιώνη
νυφα

bet365

Με πικρία για τον χαμένο τελικό στο Ευρωπαϊκό αποχωρεί η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ ανδρών, όσο βέβαια υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Με πικρία που έχασαν τον τελικό για μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου, αποχώρησαν οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης και Γιάννης Νυφαντόπουλος μετά την θέση στον προκριματικό της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ.

Ο Νυφαντόπουλος, ως πιο έμπειρος, πήρε πρώτος τον λόγο και τόνισε τη σημασία να υπάρξει στήριξη γι’ αυτή την ομάδα μιλώντας στο Gazzetta: «Πολύ καλή προσπάθεια με κάποια τεχνικά λάθη που δυστυχώς μας στέρησαν τη θέση στον τελικό. Μια επίδοση που πιστεύω ότι αν δεν γινόταν τα δύο αυτά λάθη οι αλλαγές θα ήταν αρκετά κάτω από 29 δευτερόλεπτα. Μας αφήνει έξτρα στεναχωρημένους όχι μόνο για τη μια θέση στον τελικό, αλλά και για την επίδοση η οποία χάθηκε. Βέβαια η ομάδα έδειξε πάλι ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Πρέπει να στηρίξουμε κι άλλο αυτή την ομάδα. Πρέπει να μπουν κάποιες βάσεις και να το δούμε λίγο πιο συντονισμένα από την αρχή της χρονιάς, σε συνεννόηση όλοι οι προπονητές της εθνικής ομάδας σκυταλοδρομιών αλλά και των αθλητών. Γιατί πραγματικά είναι κρίμα για τα παιδιά αυτά που έρχονται. Γιατί εγώ είμαι μεγάλος και σιγά σιγά θα αποσυρθώ. Αλλά είναι πραγματικά κρίμα να μην πάρουν αυτό που τους αξίζει αυτή η προσπάθεια που γίνεται».

Ο Γκαραγκάνης με τη σειρά του δήλωσε: «Δυστυχώς δεν είναι καλές οι αλλαγές. Όπως έχουμε καταλάβει και απέναντι στο Κ23 το πιο σημαντικό είναι οι αλλαγές στη σκυτάλη. Όσο και γρήγοροι να είμαστε. Είναι κρίμα γιατί το είχαμε τον τελικό, για 3 χιλιοστά... Ελπίζω την επόμενη φορά να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Βλέπω πάνω κάτω τι είπαν τα παιδιά».

«Εντάξει, λάθη γίνονται. Δεν είμαστε μηχανές, άνθρωποι είμαστε, γίνονται λάθη. Πιστεύω ότι αν μας δοθεί η ευκαιρία να μπούμε στον τελικό, θα κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό. Εγώ το είχα πει και πιο πριν ότι θα γίνει κάτι καλό μαζί μας. Εγώ δεν ξέρω τι έγινε», είπε τέλος ο Μυριανθόπουλος.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα