Κυριαζής στο Gazzetta: «Ως Γιάννη δεν με αντιπροσωπεύει η επίδοση, δεν παρατάμε καμία χρονιά»

Πηνελόπη Γκιώνη
κυριαζησ

bet365

Δεν τα παρατάει ο Γιάννης Κυριαζής όμως αναγνωρίζει πως η επίδοση που κατέγραψε στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού δεν τον αντιπροσωπεύει. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Δεν έκανε την εμφάνιση που επεδίωκε ο Γιάννης Κυριαζής στον προκριματικό του ακοντισμού ανδρών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έριξε 77.54μ στον προκριματικό που τον έφερε στην 9η θέση του Α γκρουπ και του άφησε ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση στον τελικό. Ο ίδιος μετά μίλησε στο Gazzetta και τόνισε πως δεν έχει την αίσθηση που θα ήθελε, για να μπορέσει να ρίξει τα μέτρα του:

«Η αλήθεια είναι πως η επίδοση αντιπροσωπεύει τη φετινή χρονιά, γιατί γύρω σε αυτά τα μέτρα έχω κινηθεί, αλλά θεωρώ ότι ως Γιάννης δεν με αντιπροσωπεύει αυτή η επίδοση. Θα δω με τον προπονητή μου τί έχει πάει στραβά και του χρόνου θεωρώ θα είμαι πολύ καλύτερα.

Έχω και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τώρα. Θεωρώ είναι λίγο δύσκολο να πάω στους Ολυμπιακούς, εκτός αν κάνω 85μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δεν είναι απίθανο αλλά δεν είναι και εύκολο, δηλαδή να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Σωματικά είμαι καλά, αλλά άμα δεν έχεις εκτέλεση. Δηλαδή είναι διαφορετικό να εκτελείς, να έχεις την ισχύ, να εκτελείς κάτι καθημερινά και να έρχεσαι στον αγώνα και να κάνεις το ίδιο και είναι διαφορετικό να μην το έχεις πετύχει και να εύχεσαι να το βρεις στον αγώνα. Σε αυτή τη φάση είμαι, οπότε θα το προσπαθήσω, αλλά δεν ξέρω. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Όπως έχουν πει και όλοι οι άλλοι ρίπτες, δεν έχω αυτή την αίσθηση που είχα παλιά οπότε ακόμα λίγο ψάχνομαι και επειδή ψάχνομαι δεν είμαι στο 100% εγκεφαλικά. Λίγο πέφτουν οι ταχύτητες, οπότε αυτό θεωρώ ότι είναι το κύριο στοιχείο. Εννοείται δεν παρατάμε καμία χρονιά, ποτέ δεν ξέρεις».

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα