Στον τελικό η ομάδα 4Χ100μ. ανδρών στη Ρώμη

Newsroom
Στον τελικό η ομάδα 4Χ100μ. ανδρών στη Ρώμη

bet365

Η ακύρωση της Γαλλίας, δίνει την ευκαιρία στην ελληνική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. να τρέξει στον τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. των ανδρών πήρε την ευκαιρία που ήθελε και θα τρέξει στον τελικό του αγωνίσματος, το βράδυ της Τετάρτης (12/6) στην αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Ρώμη.

Η ελληνική τετράδα ήταν 9η στον ημιτελικό και με το νέο σύστημα της ευρωπαϊκής ήταν στη ζώνη της αναμονής, προκειμένου να συμμετάσχει στον τελικό σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας ομάδας.

Η ακύρωση ήρθε από την ομάδα της Γαλλίας κι έτσι οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Νικόλας Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκανης και Γιάννης Νυφαντοπουλος, θα τρέξουν στον τελικό, από την 9η διαδρομή, που είναι προγραμματισμένος για τις 23:50, ώρα Ελλάδας.

Στις 21.20 θα ξεκινήσει ο τελικός στο επί κοντώ ανδρών με τη συμμετοχή του Εμμανουήλ Καραλή, ενώ λίγο νωρίτερα (21:12) οι υπάρξει οι Μάριος Αναγνώστου, Νίκος Σταμούλη και Κώστα Σταμούλης θα αγωνιστούν στη Β' κούρσα των 10.000μ. ανδρών.


@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα