Καραλής στο Gazzetta: «Το πιο όμορφο μετάλλιο που έχω πάρει, σίγουρα θα γίνει το πανελλήνιο ρεκόρ» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
καραλης

bet365

Πανευτυχής, με το μετάλλιό του περασμένο στον λαιμό, εμφανίστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον θρίαμβό του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Ευτυχισμένος και ικανοποιημένος, με το αργυρό μετάλλιό του -το πρώτο σε ανοιχτό στίβο- περασμένο στον λαιμό του εμφανίστηκε ο δευτεραθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ ανδρών, Εμμανουήλ Καραλής.

Μιλώντας στο Gazzetta, αποκάλυψε πως αγωνίστηκε με έντονους πόνους καθώς είχε χτυπήσει στο πόδι του στον προκριματικό ενώ τόνισε πως το πανελλήνιο ρεκόρ (5.92μ) το οποίο και δοκίμασε να ξεπεράσει στον τελικό, είναι θέμα χρόνου να το καταρρίψει: «Είναι το πιο όμορφο μετάλλιο που έχω πάρει. Είναι το πιο βαρύ, το πιο ωραίο. Γράφει το όνομά μου από πίσω και την επίδοση, που είναι ατομικό ρεκόρ. Δεν το έχω δει (σ.σ. το άλμα), θα το δω όταν φτάσω στο ξενοδοχείο. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που με ξεμάτιασαν.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει, ξέρεις, ότι είμαι ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου και της Ευρώπης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που όλοι μου οι κόποι πιάνουν τόπο. Ήταν δύο πάρα πολύ δύσκολες μέρες, διότι στον προκριματικό είχα γυρίσει το πόδι μου, είχε γίνει τούμπανο και με τη φυσικοθεραπεύτρια μου βάζαμε πάγους, κάναμε θεραπείες, δύο μέρες, μέρα-νύχτα για να μπορέσω να αγωνιστώ. Αγωνίστηκα με πόνο, αλλά όταν αγωνίζομαι με το εθνόσημο, προσπαθώ να να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να ξεχάσω τους πόνους και τις δυσκολίες. Οπότε πιστεύω ότι έδωσα το καλύτερό μου εαυτό.

Σίγουρα θα γίνει (σ.σ. το πανελλήνιο ρεκόρ). Ελπίζω την Κυριακή (16/6) στο Fly Athens, οπότε καλώ όλο τον κόσμο να έρθει αυτή την Κυριακή στο Fly Athens 7 η ώρα στο Καλλιμάρμαρο, που μπορεί να κάνω και το πανελλήνιο ρεκόρ».

Τέλος, ο ίδιος μίλησε και για τα στοιχήματα που βάζει με τον καλό φίλο και συναθλητή του, Μίλτο Τεντόγλου, τονίζοντας πως θα κάνει εκείνος πρώτος το πανελλήνιο ρεκόρ: «Σίγουρα θα μου έχει στείλει μηνύματα ή θα με κοροϊδεύει που δεν έκανα το πανελλήνιο ρεκόρ. Αλλά ναι, θα μιλήσουμε σήμερα να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο στοίχημα. Το στοίχημα είναι τώρα το πανελλήνιο ρεκόρ. Θα το κάνω εγώ λογικά οπότε Μίλτο το νου σου».

Δείτε τις δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή στο Gazzetta

@gazzetta.gr Δευτεραθλητής Ευρώπης με ρεκόρ ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής #gazzettagr #foryou #karalis ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα