Φιλίππα Φωτοπούλου στο Gazzetta Cyprus: «Έχω κάνει season best, περιμένω να πάω ακόμη καλύτερα»

Newsroom
ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ικανοποιημένη από την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης δήλωσε στο Gazzetta Cyprus η Φιλίππα Φωτοπούλου, μετά τον τελικό του μήκους γυναικών, στον οποίο κατέλαβε την 11η θέση.

Κατέλαβε την 11η θέση στο μήκος γυναικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/6). Η Φιλίππα Φωτοπούλου με άλμα στα 6.58μ. μπορεί να μην «έπιασε το ταβάνι της», ωστόσο έφυγε από την ιταλική πόλη έχοντας «πάρει» στις αποσκευές τις ακόμη μια εμπειρία κορυφαίας διοργάνωσης.

Η Κύπρια αθλήτρια μίλησε στο Gazzetta Cyprus και την απεσταλμένη, Πηνελόπη Γκιώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ικανοποιημένη, έχοντας κάνει season best.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Εντάξει τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Έχω να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τον εαυτό μου σε αυτό το ευρωπαϊκό. Έχω κάνει season best, μπήκα στον τελικό με 6.63μ. που... δεν ξέρω αν το περίμενα, δεν το πολύ περίμενα να σου πω την αλήθεια αλλά μου άρεσε το ταρτάν, το γήπεδο, ήταν ΟΚ. Οπότε φεύγω ευχαριστημένη.

 

Τώρα έχω δυο αγώνες στην Ελλάδα και το Παγκύπριο πρωτάθλημα που είναι και οι τελευταίοι τρεις αγώνες πριν τη λήξη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ευελπιστώ να βάλω τα δυνατά μου και να κάνω ακόμη μεγαλύτερα άλματα.

Ακόμη είναι αρχές Ιουνίου, περιμένω να πάω ακόμη καλύτερα. Πήγα και αργά στην Ισπανία οπότε προσπαθώ να τα προλάβω όλα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα