Ευρωπαϊκό κλειστού - Τσιάμης: «Έκανα το μίνιμουμ σήμερα, χαίρομαι που είμαστε δύο Έλληνες στον τελικό»

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού - Τσιάμης: «Έκανα το μίνιμουμ σήμερα, χαίρομαι που είμαστε δύο Έλληνες στον τελικό»

bet365

Ο πρωταθλητής του τριπλούν θα ετοιμαστεί τώρα για ακόμη έναν δυνατό τελικό όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Ο πρωταθλητής του τριπλούν, Δημήτρης Τσιάμης, έκανε το καθήκον του και πέτυχε τον στόχο του να βρεθεί σε ακόμη έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Έτσι, αύριο 3/3 το απόγευμα, θα αγωνιστεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη με 16.26μ. πέρασε έβδομος στον τελικό, προσθέτοντας μία ακόμη διάκριση στο βιογραφικό του και μιλώντας στο Gazzetta, με τη χαλαρότητα που τον χαρακτηρίζει, δήλωσε: «Στο πρώτο άλμα... πάτησα στο σπίτι μου. Το δεύτερο άλμα το παράτησα γιατί ήταν πολύ άκυρο. Γενικά σήμερα πήδηξα το μίνιμουμ, μπορούσα να πηδήξω πολύ καλύτερα γιατί ήμουν πολύ καλά. Απλά με τη φόρα μου λίγο... μία ερχόμουν μπροστά, μία πίσω. Αλλά εντάξει. Ο Νίκος ήταν φοβερός, το τρίτο άλμα που «κάρφωσε» ήταν τέλειο».

Στον τελικό, που είναι προγραμματισμένος για αύριο το απόγευμα στις 19:35, ο ίδιος πιστεύει πως μπορεί να κάνει μία εμφάνιση ακόμη καλύτερη από σήμερα ενώ εξέφρασε τη χαρά του που δύο Έλληνες βρέθηκαν στον τελικό: «Στον τελικό αν είμαι όπως ήμουν σήμερα πιστεύω πως θα μπορέσω να κάνω περισσότερο από 16.70μ., θεωρώ πως είμαι σε τέτοια κατάσταση. Γιατί και στο πρώτο άλμα σήμερα μπορούσα να κάνω περισσότερο αν πατούσα καλά στη βαλβίδα. Χαίρομαι που είμαστε δύο Έλληνες στον τελικό, θα ήθελα όμως να περάσει και ο Ανδρέας (σ.σ. Πανταζης)».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα