Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Ανδρικόπουλος: «Το πίστευα πολύ και τώρα θέλω να ευχαριστηθώ τον τελικό»

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Ανδρικόπουλος: «Το πίστευα πολύ και τώρα θέλω να ευχαριστηθώ τον τελικό»

bet365

Στην τελευταία προσπάθεια πέτυχε την πρόκριση ο Νικόλας Ανδρικόπουλος και με εξαιρετική διάθεση ετοιμάζεται τώρα για τον τελικό. Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Ο πρωταθλητής του τριπλούν, Νικόλας Ανδρικόπουλος, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν ανδρών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου και με ένα μεγάλο χαμόγελο ήρθε στη μεικτή ζώνη.

«Το πίστευα γιατί ένιωθα πολύ καλά!» δήλωσε στο Gazzetta και συνέχισε: «Τα πρώτα δύο άλματα τα χάλασα στην τεχνική αλλά το πίστεψα στο τελευταίο άλμα και βγήκε και χάρηκα που πέρασα στον τελικό. Νομίζω ναι, ισοφάρισα το ατομικό ε; 16.39μ. Ναι!».

Ο Ανδρικόπουλος θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του στον τελικό χωρίς όμως να προσθέτει έξτρα πίεση στον εαυτό του: «Τώρα είναι ανοιχτός ο αγώνας στον τελικό. Η πίεση και το πολύ άγχος φεύγουν τώρα μετά τον προκριματικό οπότε θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ τον αγώνα στον τελικό. Αν μπορέσω να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ, θα είναι τέλεια!».

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19:35, αύριο 3 Μαρτίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα