Ευρωπαϊκού κλειστού στίβου: Πρόβα χρυσού με εθνικό ρεκόρ στα 17,48μ. ο Πιτσάρδο στο τριπλούν

Newsroom
Ευρωπαϊκού κλειστού στίβου: Πρόβα χρυσού με εθνικό ρεκόρ στα 17,48μ. ο Πιτσάρδο στο τριπλούν

bet365

Ο Πέδρο Πιτσάρδο με ένα άλμα στα 17.48μ. στον προκριματικό του τριπλούν, σημείωσε ρεκόρ Πορτογαλίας στον κλειστό και δεν χάνει με τίποτα το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ένα άλμα ήταν αρκετό για τον Πέδρο Πιτσάρδο προκειμένοπυ να εξασφαλίσει με άνεση την παρουσία του στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ένας τελικός που θα γίνει την Παρασκευή (3/3, 19:35) και θα έχει διπλή ελληνική παρουσία με τους Νίκο Ανδρικόπουλο και Δημήτρη Τσιάμη.

Ο Πιτσάρδο με άλμα στα 17,48μ. πέτυχε ρεκόρ Πορτογαλίας στον κλειστό στίβο. ΄Ο 29χρονος υπερασπίζεται τον τίτλο του από το Τορούν και θα χάσει το χρυσό μόνο αν δεν... κατέβει στον τελικό. Ο δεύτερος του προκριματικού, Μαξ Χεμπ, πέρασε με 16,47μ.

Το ζητούμενο για τον ολυμπιονίκη του Τόκιο και πρωταθλητή κόσμου στο Γιουτζίν, είναι πόσο μακριά μπορεί να φθάσει στον τελικό. Ο πρώην Κουβανός, στον ανοιχτό στίβο έχει ρεκόρ στα 18,08μ., επίδοση που σημείωσε στην Αβάνα το 2015.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα