Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Τσιάμης: «Ήθελα πολύ να είμαστε δύο Έλληνες στο βάθρο»

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Τσιάμης: «Ήθελα πολύ να είμαστε δύο Έλληνες στο βάθρο»

bet365

Το τελευταίο άλμα του Δημήτρη Τσιάμη, που ήταν για ελάχιστα άκυρο, του στέρησε μία μοναδική στιγμή με δύο ελληνικά μετάλλια στο τριπλούν ανδρών. Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Ο πρωταθλητής του τριπλούν, Δημήτρης Τσιάμης, δεν μπόρεσε να κάνει την επίδοση που θα ήθελε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και θα αντιπροσώπευσε την καλή του κατάσταση και μιλώντας στο Gazzetta, εξήγησε πως τον ενοχλεί που έμεινε στην έβδομη θέση.

«Στο πέμπτο άλμα πάτησα 22 πόντους πίσω. Δεν έβρισκα τη φόρα μου με τίποτα. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, καλύτερη και από το άκυρο που έκανα δηλαδή. Το τελευταίο ήταν μετάλλιο, έπεσα πάνω από τη γραμμή των μεταλλίων, ήταν γύρω στα 16.60μ. νομίζω. Με πειράζει το 16.39μ. όμως, έβδομος να είμαι; Με πειράζει. Έκανα κάτι πολύ μέτριο σήμερα» είπε στο Gazzetta. Αξίζει να αναφέρουμε πως για το τελευταίο του άλμα, που ήταν οριακά άκυρο, ο ΣΕΓΑΣ έκανε ένσταση ώστε να εξεταστεί ξανά όμως αφού είδαν το βίντεο φάνηκε πως ήταν ξεκάθαρα ένα άκυρο άλμα.

Όσον αφορά στον Νικόλα Ανδρικόπουλο και την επιτυχία του, ο Τσιάμης εξήγησε πως θα ήθελε πολύ να ανέβουν και οι δύο μαζί στο βάθρο των νικητών: «Ο Νίκος έκανε τον αγώνα της ζωής του και φαινόταν ότι είναι σε κατάσταση να κάνει και 16.60μ., φαινόταν από την αρχή ότι είναι καλά. Συγχαρητήρια στον Νίκο, έκανε ωραίο αγώνα, βρήκε την ευκαιρία και την άρπαξε. Χάρηκα πολύ. Ήταν ευκαιρία όμως για δύο ελληνικά μετάλλια. Ποιος θα έπαιρνε ασημένιο και ποιος το χάλκινο δεν θα με ένοιαζε καθόλου. Δεν θα είχε ξαναγίνει ποτέ αυτό».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα