Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Φετινό ρεκόρ ο Δουβαλίδης

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Φετινό ρεκόρ ο Δουβαλίδης

bet365

Έχοντας βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ θα αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη ο πρωταθλητής των εμποδίων, Κώστας Δουβαλίδης. Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Έχοντας κάνει νέο φετινό ρεκόρ, μετά από μία δύσκολη σεζόν, ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο πρωταθλητής των 60μ. με εμπόδια αγωνίστηκε στην τέταρτη προκριματική σειρά και τερμάτισε πέμπτος, με 7.82. Η επίδοσή του αποτελεί νέο φετινό ρεκόρ καθώς είχε 7.91.

Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών σειρών, ο Δουβαλίδης κατετάγη 20ός στο σύνολο,ενώ έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Μαρτινό-Λαγκάρντ που έτρεχε στην ίδια σειρά με τον Ελληνα πρωταθλητή.

Στα ημιτελικά πέρασε ο Μίλαν Τραϊκοβιτς για την Κύπρο. Τερμάτισε δεύτερος στη σειρά του σε χρόνο 7.71 και θα διεκδικήσει την παρουσία του σε έναν ακόμη τελικό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα