Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Μόντλερ: «Υπόσχομαι να τον κερδίσω τον Τεντόγλου»

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Μόντλερ: «Υπόσχομαι να τον κερδίσω τον Τεντόγλου»

bet365

Ο εξαιρετικός Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στη δεύτερη θέση πίσω από τον Τεντόγλου και έδωσε ξεκάθαρη υπόσχεση να τον κερδίσει» Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Ο τέσσερις φορές αργυρός στο μήκος ανδρών σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Τομπίας Μόντλερ, που και τις τέσσερις αυτές φορές ήταν δεύτερος πίσω από τον Μίλτο Τεντόγλου, έδωσε υπόσχεση πως κάποια στιγμή θα κερδίσει τον Έλληνα.

Ο Μόντλερ, που έχει ατομικό ρεκόρ 8.38μ. από το περσινό Παγκόσμιο κλειστού που ήταν ξανά δεύτερος, σήμερα έκανε ένα καλό άλμα στα 8.19μ. που τον έφερε στη δεύτερη θέση όμως αργότερα ρίσκαρε αρκετά και δεν μπορούσε να βρει έγκυρο άλμα. Έτσι από τα έξι άλματά του τα τέσσερα ήταν άκυρα αλλά κάποια ήταν πολύ κοντά στο 8.30μ., που είχε πηδήξει νωρίτερα ο Έλληνας πρωταθλητής.

Μετά το πέρας του τελικού, ο Μόντλερ μιλώντας στο Gazzetta με το χαμόγελο να είναι χαραγμένο στο πρόσωπό του, εξήγησε πως ναι μεν χαίρεται που παίρνει άλλο ένα μετάλλιο αλλά μάλλον... δεν αντέχει άλλο να είναι δεύτερος. «Ήμουν καλά σήμερα όμως έκανα αρκετά άκυρα άλματα. Όταν αγωνίζεσαι με τον Μίλτο δεν έχεις περιθώρια να κάνεις τόσα άκυρα... Χαίρομαι για το μετάλλιο αλλά...».

Στην ερώτηση αν φεύγει ικανοποιημένος, έκανε μία από αυτές τις γκριμάτσες που κάνει και ο Τεντόγλου όταν κάποιο άλμα δεν του αρέσει, και σφίγγοντας λίγο τα δόντια είπε: «...Όχι. Υπόσχομαι να τον κερδίσω».

Λίγο νωρίτερα, στα λημέρια της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, οι συναθλητές του συζητούσαν για το πόσο «άτυχος» είναι ο Μόντλερ που έχει τύχει να βρίσκεται πάντα στους αγώνες απέναντι από τον Τεντόγλου. «Είναι σαν μηχανή ο Τεντόγλου. Αλλά πως γίνεται να είναι και τόσο χαλαρός;», έλεγαν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα