Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Τελικός με Μανόλο για το φινάλε της Εθνικής

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Τελικός με Μανόλο για το φινάλε της Εθνικής

bet365

Το τελευταίο απογευματινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα έχει ελληνική συμμετοχή με στόχο το ιδανικό φινάλε. Ο Μανόλο μπαίνει στη μάχη. Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να αγωνιστεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Ο ίδιος έχει ήδη δηλώσει πως ο στόχος του είναι να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ του (5.86μ.) που αν καταφέρει να το κάνει φαίνεται σχεδόν απίστευτο να χάσει ένα μετάλλιο. Ο Καραλής εξήγησε πως νιώθει πολύ καλά και βρίσκεται σε πού καλή ψυχολογική κατάσταση ενώ λογικά θα έχει μία πολύ καλή κερκίδα, από όλη την ελληνική αποστολή που θα βρίσκεται στο πλευρό του. Φυσικά, στο στάδιο θα είναι και η οικογένειά του με τον μπαμπά του, Χάρης Καραλής, να είναι ο προπονητής του ενώ μαμά και αδελφή βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο τελικός του επί κοντώ προβλέπεται να είναι σωστό θρίλερ καθώς από τον προκριματικό τρεις αθλητές πέρασαν στον τελικό με όριο (5.75μ.). Όμως, ο Καραλής ήταν ο μοναδικός που πέρασε με καθαρό πίνακα. Ο μεγάλος άλτης, Μόντο Ντουπλάντις, απουσιάζει και έτσι όλες οι θέσεις στο βάθρο είναι ανοιχτές.

Η λίστα εκκίνησης:

 
karalis start list

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 18:05 και η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει ζωντανά τους αγώνες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα