Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Σούπερ μήκος με νικήτρια την επτάμετρη Σόγιερς

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Σούπερ μήκος με νικήτρια την επτάμετρη Σόγιερς

bet365

Φοβερό αγώνα είδαμε στο μήκος γυναικών, με τη Βρετανίδα Τζάζμιν Σόγιερς να μπαίνει στο κλαμπ των επτάμετρων αλτριών Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Φοβερό αγώνα παρακολουθήσαμε στο μήκος γυναικών με φαβορί να μένουν εκτός βάθρου και τις Τζάσμιν Σόγιερς (Βρετανία) και Λαρίσα Ιαπικίνο (Ιταλία) να ξεχωρίζουν, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η Βρετανίδα Σόγιερς, που το καλοκαίρι ήταν τρίτη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, κατάφερε να κάνει ένα σούπερ άλμα στα 7.00μ. και να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ και άφησε πίσω της όλα τα φαβορί, κάνοντας και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Λίγο αργότερα, η Ιταλίδα Ιαπικίνο, κόρη της θρυλικής μηκίστριας Φιόνα Μέι, πήδηξε στα 6.97μ. για να κάνει επίσης ατομικό ρεκόρ αλλά και εθνικό ρεκόρ!

Κάπως έτσι, το φαβορί Ιβάνα Βουλέτα (πρώην Σπάνοβιτς) έμεινε στην τρίτη θέση με 6.91μ. ενώ η Μιχάμπο έμεινε τέταρτη, με 6.83μ.

@Photo credits: @european athletics

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα