Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Κουλιτσένκο και Φωτοπούλου «εγκαινιάζουν» τον Κυπριακό Στίβο

Newsroom
fotopoulou_koulitsenko
Σήμερα (2/8) τα βλέμματα της Team Cyprus είναι όλα στραμμένα στο Stade de France, εκεί όπου, ο Κυπριακός στίβος, κάνει «ντεμπούτο», στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισίου, με τις Ολίβια Φωτοπούλου και Έλενα Κουλιτσένκο.

Η σημαιοφόρος της Κύπρου, Έλενα Κουλιτσένκο, στις 11:15πμ ώρα Κύπρου, θα αγωνιστεί στον προκριματικό γύρο του άλματος εις Ύψος, σαφώς αποσκοπώντας στην πρόκριση στα ημιτελικά και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα από φάση σε φάση.

Από την άλλη πλευρά, η Ολίβια Φωτοπούλου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 12:58μμ, στην δεύτερη προκριματική κούρσα των 100μ. Από τις οκτώ προκριματικές σειρές, επρόκειτο να προκριθούν συνολικά 27 αθλήτριες, με τις τρεις πρώτες κάθε κούρσας να κλείνουν εισιτήριο για τα ημιτελικά, ενώ οι τρεις καλύτεροι χρόνοι που δεν προκρίθηκαν μέσω κατάταξης στον αγώνα, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Όλα τα μάτια λοιπόν στον Κυπριακό Στίβο. Καλή επιτυχία!!

@Photo credits: Cyprus Olympic Committee

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα