Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εκτός ημιτελικών εκατό μέτρων η Φωτοπούλου

Newsroom
fotopoulou_vogiatzakis
Εκτός ημιτελικών των 100 μέτρων έμεινε η Ολίβια Φωτοπούλου, τερματίζοντας στην 7η θέση του προκριματικού της γκρουπ, με χρόνο 11.50.

Ιστορική επρόκειτο να ήταν η 2η Αυγούστου για την Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η κορυφαία θέση που έχει στις παγκόσμιες στιβικές κατατάξεις τα τελευταία χρόνια την οδήγησαν στο Παρίσι.

Η Κύπρια Πρωταθλήτρια που επρόκειτο να αγωνιστεί τόσο στα 100μ, όσο και στα 200μ που είναι και...«η έφεσή της», είχε τοποθετηθεί στην δεύτερη προκριματική σειρά. Οι τρεις πρώτες αθλήτριες από τον κάθε προκριματικό γύρο, καθώς επίσης και οι 5 καλύτεροι ακόλουθοι χρόνοι, θα κέρδιζαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο «κατοστάρι», η Ολίβια (που έχει ατομικό ρεκόρ 11.25), έκανε χρόνο 11 δευτερολέπτων και 50 δέκατων, μη κατορθώνοντας να φτάσει την ύψιστη απόδοση της, τερματίζοντας στην 7η θέση του γκρουπ της. Παρόλα αυτά θα έχει ξανά την ευκαιρία της στα 200 μέτρα και δεν πρέπει να απογοητεύεται αλλά να νιώθει υπερήφανη για την πρώτη ιστορική της παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα 200μ την περιμένουν.

Συγχαρητήρια Ολίβια!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα