Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικού η Εμμανουηλίδου (vid)

Newsroom
paris 2024

bet365

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 100μ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έκανε μία πολύ καλή κούρσα στην παρθενική της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό των100μ. Γυναικών.

Η Εμμανουηλίδου αγωνίστηκε στην έβδομη σειρά των 100 μ. γυναικών τερματίζοντας τέταρτη στη σειρά της διαδρομής , αλλά δεν ήταν αρκετό για να βρεθεί στα ημιτελικά. Η 21χρονη Ελληνίδα αθλήτρια με χρόνο 11:25 βρέθηκε στην 26η θέση συνολικά και εκτός ημιτελικού.


Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι αθλήτρια αγώνων, αφού κατάφερε να κινηθεί κοντά στο ατομικό της 11.21 και να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση στον επόμενο γύρο,

Το σύστημα διεξαγωγής που εξακολουθεί να ακολουθεί η Wolrd Athletics, δεν είναι δίκαιο σε σχέση με την κολύμβηση, όπου η πρόκριση κρίνεται με βάση τον χρόνο και μόνο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, από τις οκτώ σειρές πέρασαν οι τρεις πρώτες ανά σειρά και οι τρεις καλύτερα συνολικοί χρόνοι. Ετσι η Εμμανουηλίδου κι άλλες αθλήτριες, είδαν σπρίντερ με χειρότερυς χρόνους να παίρνουν την πρόκριση, για παράδειμα το τελευταίο εισιτήριο πήγε στην Ιταλίδα, Ζανιάμπ Ντόσο με 11.30.


Ταχύτερη όλων η Μαρί-Ζοσέ Τα Λου από την Ακτή Ελεφαντοστού με ρεκόρ περιόδου στα 10.87, ενώ στα 10.92 τερμάτισαν η δις ολυμπιονίκης στο αγώνισμα, Σέλι-Αν Φρέιζερ Πράις και η Βρετανίδα, Νταρίλ Νέιτα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα