Έλενα Κουλιτσένκο: «Θα προσπαθήσω να κάνω την Κύπρο μας περήφανη»

Newsroom
koylitsenko diloseis
Η Έλενα Κουλιτσένκο, μετά την πρόκρισή της στον τελικό του άλματος εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε για το πώς αισθάνεται που εκπροσωπεί την Κύπρο στη διοργάνωση.

Η Έλενα Κουλιτσένκο «πέταξε» στο 1.92 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του άλματος εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι.

Η 22χρονη άλτρια, στον απόηχο της πρόκρισής της περιέγραψε τα συναισθήματά της, καθώς και το τι σημαίνει για την ίδια το να αγωνίζεται για λογαριασμό της Κύπρου.

Δηλώσεις στηΔήμητρα Νικολάου (Διαπιστευμένη Δημοσιογράφος ΚΟΕ)

«Ήταν ο στόχος μου, το ξέρω δεν ήταν το τέλειο. Είμαι πολύ χαρούμενη, ευγνώμων και είμαι έτοιμη για την Κυριακή. Εκτιμώ όλη τη στήριξη που λαμβάνω . Είμαι πολύ περήφανη που θα είμαι στον τελικό της Κυριακής και θα προσπαθήσω να κάνω την Κύπρο μας περήφανη», συμπλήρωσε.

Σημείωσε ότι ήταν το όνειρο της από 7 χρονών να λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι πανευτυχής που πραγματοποίησε το όνειρο της αυτό και θα είναι στον τελικό της Κυριακής.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, και στους χορηγούς της, τον πλατινένιο ΟΠΑΠ Κύπρου, και τους χρυσούς χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, για τη συνεργασία και τη στήριξη προς υλοποίηση της αποστολής της υπενθυμίζοντας ότι στο δρόμο προς το Παρίσι είμαστε όλοι «Team Cyprus».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα