Φραντζεσκάκης στο Gazzetta: «Θέλω μια θέση στην οχτάδα»

Πηνελόπη Γκιώνη
φραντζεσκακης

bet365

Ικανοποιημένος που ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό επετεύχθη και με νέο στόχο πια, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης ετοιμάζεται για την υπέρβαση.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Ευχαριστημένος που πέτυχε τον μεγάλο στόχο της σεζόν ήταν ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, αφού κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ρίχνοντας βολή στα 75.53μ.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής έχει περάσει μία δύσκολη σεζόν, με τραυματισμούς, όμως τώρα ετοιμάζεται για τον πρώτο του τελικό σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο νέος στόχος του, πια, είναι να διεκδικήσει μία θέση στην οχτάδα της διοργάνωσης. Ο ίδιος, μιλώντας στο Gazzetta, είπε:

«Είμαι χαρούμενος που προκρίθηκα γιατί αυτή η σεζόν δεν μου φέρθηκε καλά. Εν τέλει, όμως, μπήκε θετικό πρόσημο. Νιώθω ότι ο πόνος, οι κόποι, ο ιδρώτας, τα δάκρυα και οι θυσίες που έκανα φέτος τώρα πληρώνουν, ανταμείβονται οι κόποι μου. Η πρόκριση από μόνη της δεν μου λέει κάτι, θέλω μία θέση στην οχτάδα. Αλλά όπως και να έχει από εδώ και πέρα νιώθω χαρούμενος που κλείνει έτσι η χρονιά.

Χαίρομαι που πέτυχα τον στόχο της χρονιάς, γιατί έκαψα το Ευρωπαϊκό δεν με ενδιέφερε καθόλου τι θα κάνω. Πήγα all in μόνο για Ολυμπιακούς και ό,τι βγει και κάποιες φορές λέω ευτυχώς που ήρθαν έτσι τα πράγματα με τις σφαλιάρες έφαγα φέτος, που δεν μπήκα τελικό στο Ευρωπαϊκό, που τραυματίστηκα όλα, όλα για κάποιο λόγο έγιναν και όλα κάτι θετικό άφησαν στο τέλος. Έχω αρχίσει και βλέπω αλλιώς το ό,τι αρνητικό συμβαίνει»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα