Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτη Μπολ, χάρισε το χρυσό στην Ολλανδία στην 4Χ400μ μεικτή

Newsroom
femke_bol_

bet365

Η ομάδα 4Χ400μ της Ολλανδίας με την Φέμκε Μπολ έκαναν ονειρική κούρσα και πήραν το χρυσό Ολυμπιακό, με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ.

Μοναδικό θέαμα για τη σκυταλοδρομία 4Χ400μ μεικτή, με την ομάδα της Ολλανδίας και συγκεκριμένα την Φέμκε Μπολ να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η ομάδα ήταν τέταρτη μέχρι που η Φέμκε Μπολ πήρε τη σκυτάλη και κάνοντας ένα απίστευτα γρήγορο 400άρι, το οποίο μετρήθηκε στα 47.93 (!), κατάφερε να βρεθεί πρώτη και να τερματίσει σε 3:07.43 που είναι νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ και μία ανάσα (2 εκατοστά) από το παγκόσμιο ρεκόρ).

Η Ολλανδία επικράτησε των ΗΠΑ, παίρνοντας πίσω το αίμα τους από το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης το 2023 που η Μπολ είχε πέσει λίγο πριν τον τερματισμό. Οι Αμερικανοί κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο με 3:07.74 ενώ η ομάδα της Βρετανίας ήταν τρίτη 3:08.01 και νέο εθνικό ρεκόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα