Ολυμπιακοί Αγώνες, Νόα Λάιλς: «Έχω δυσλεξία, άσθμα και κατάθλιψη αλλά αυτά δεν καθορίζουν τι μπορείς να γίνεις»

Newsroom
Noah Lyles

bet365

Ο Νόα Λάιλς είναι ο νέος κάτοχος χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στα 100μ. και μετά την κατάκτηση του μεταλλίου έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

O Νόα Λάιλς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέκτησε την κορυφή και το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ., κάνοντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ τερμάτισε πρώτος από τελευταίος που ήταν στην αρχή της διαδρομής.

O 27χρονος Αμερικάνος σπρίντερ μετά τον θρίαμβο του έκανε μια ανάρτηση θέλοντας να περάσει ένα εκπληκτικό μήνυμα βγαλμένο από τη ζωή του, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όσες δυσκολίες και αν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος.

Αναλυτικά ο πλέον «χρυσός» Λάιλς ανέφερε: «Έχω άσθμα, αλλεργίες, δυσλεξία, ADD ( διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας), άγχος και κατάθλιψη. Αλλά θα σου πω ότι αυτό που έχεις δεν καθορίζει τι μπορείς να γίνεις. Γιατί όχι εσύ».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα