Ολυμπιακοί Αγώνες, Αριάδνη Αδαμοπούλου: «Περίμενα την πρόκριση στον τελικό με εντελώς διαφορετικό τρόπο» (vid)

Newsroom
adamopoulou

bet365

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου μίλησε μετά την ιστορική της πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών, τονίζοντας πως περίμενε ότι η πρόκριση θα έρθει με διαφορετικό τρόπο.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με μυθικό τρόπο, αφού προκρίθηκαν 20 αντί για 12 αθλήτριες.

Η 23χρονη αθλήτρια μετά την πρόκριση στον τελικό στην πρώτη του Ολυμπιάδα δήλωσε πως περίμενε να έρθει με διαφορετικό τρόπο: «Σίγουρα περίμενα την πρόκριση στον τελικό με εντελώς διαφορετικό τρόπο, σίγουρα το ότι ήρθε με συγκινεί παρά πολύ.
Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, γιατί ήταν μια σταθερή εμφάνιση»

Ακόμη έκανε γνωστό πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού όταν έκανε άλμα: «Στο 4.55 ένιωσα ένα τράβηγμα στο δικέφαλο που με ανησυχεί λίγο αλλά θα κάνω τα πάντα για να είμαι σε θέση να αγωνιστώ σε δυο μέρες. Θα πρέπει να κάνω νέο ατομικό ρεκόρ, θα μπω στον αγώνα και θέλω να υγιείς αυτό είναι το πιο σημαντικό, ελπίζω σε μια καλή εμφάνιση.
Για τις επόμενες δυο μέρες θα πρέπει να έχω το πόδι μου στον πάγο.
Είναι δικαιωμένη για την προσπάθεια μου πάμε για τον τελικό».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα