Ολυμπιακοί Αγώνες, Εμμανουηλίδου: «Ήταν πολύ δύσκολη ψυχολογικά κούρσα»

Newsroom
emmanoyilidoy

bet365

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Ελληνίδα αθλήτρια να λυγίζει στις δηλώσεις της και να τονίζει πως η κούρσα ήταν ψυχολογικά πολύ δύσκολη.

Μετά την πρόκρισή της στον ημιτελικό των 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα χαράς και... λύγισε μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της.

Η Στεφανίδη «δίκασε» την World Atheltics: «Απαράδεκτο οι 20 κοπέλες στον τελικό» (vid)

Η Ελληνίδα αθλήτρια τόνισε πως η κούρσα της στα ρεπεσάζ ήταν η πιο δύσκολη όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, κάνοντας ξεκάθαρο πως ένιωθε εξαιρετικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εμφανώς χαρούμενη η νεαρή αθλήτρια του στίβου δυσκολευόταν να εκφραστεί με την ατάκα «δεν ξέρω τι να πω» να έχει την τιμητική της.

Φυσικά δεν ξέχασε την Κύπρια συναθλήτρια της, Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία πήρε επίσης την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Οι δηλώσεις της Εμμανουηλίδου

«Να πω την αλήθεια ήταν η πιο δύσκολη κούρσα ψυχολογικά. Δεν περίμενα να προκριθώ. Νιώθω, όμως, ότι είμαι άτυχη στις σειρές που πετυχαίνω. Σημασία έχει ότι προκρίθηκα.

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Σωματικά ένιωθα τέλεια. Μου βγήκε!

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Είμαι ευτυχισμένη, η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Το απόγευμα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με την Ολίβια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα